Superuutuus: LesMills Barre - 10 viikon pilottijakso vain Bristolissa!

Ainutlaatuinen tilaisuus, vain Bristolissa! Esport Bristol on mukana tuomassa uutuuslajia Suomeen – LesMills Barre on pian täällä! Esport Bristol on ainoa keskus pääkaupunkiseudulla, jossa pääsemme pilotoimaan 10 viikon jaksolla tätä superuuttuutta ajalla 20.11.-31.1. Tätä tilaisuutta ei kannata missata!

LesMills Barre pidetään:
Torstaisin klo 17.15 Leena Laine
Perjantaisin klo 15.25 Tiina Vainio

Extratunti Bristolissa:
Keskiviikkona 29.11. SuperBooty-tunti klo 18.50 pidetään Barre-tuntina. Ohjaajana LesMills Barre kouluttaja Janni Lindgren. HUOM. ke 22.11. Barren extratunti on peruttu ohjaajan sairastumisen vuoksi. Pahoittelemme muutosta!

Mistä on kyse?
LesMills Barre on 30min tunti, joka vahvistaa tehokkaasti kehon tukilihaksistoa ja parantaa liikkuvuutta. Harjoitus antaa sopivasti haasteita myös tasapainolle ja koordinaatiokyvylle. Kaunis musiikki ja balettiin pohjautuva liikekieli ja sanasto luovat tunnille ainutlaatuisen ryhdikkään ja uljaan tunnelman. Harjoituksissa käytetään osin pieniä painoja ja aikaisempaa kokemusta baletista ei vaadita.

Tämä 10 viikon pilottiohjelma ajalla 20.11. – 31.1. on saatavana vain Esport Bristolissa, ainoana keskuksena pääkaupunkiseudulla!