Yrityksille

Yritysten kannattaa panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja tukea heidän liikkumista. Liikunnasta henkilöstö saa hyötyä jo lyhyellä tähtäimellä, sillä liikunta mm. vähentää stressiä sekä parantaa unen laatua, luovuutta ja muistia. Pidemmällä tähtäimellä liikunta myös ennaltaehkäisee useita sairauksia, kuten tuki- ja liikuntaelinsairauksia, ja näin ollen pidentää työuria.

Tehdessäsi Esportin kanssa yrityssopimuksen voit vapaasti määrätä yrityksen työntekijöille lajikohtaisesti tarjoamansa tukisumman tai -prosentin. Sopimus ei sido yritystä, vaan sen sijaan antaa rutkasti eri liikkumismahdollisuuksia työntekijöille.

Esport Bristolissa yrityksille voidaan järjestää myös seuraavat palvelut:

  • TYKY- ja liikuntapäivät
  • Liikunnalliset kokouspäivät
  • Luennot
  • Kuntotestit

Esport Bristolin Stagen jättiscreeniä voidaan myös hyödyntää usein eri tavoin. Screenit voidaan muokata oman yrityksesi brändiä tukevaksi – näin vauhditat ja tehostat esimerkiksi liikunnallista kokouspäivää tai asiakastilaisuutta. Jättiscreen on ideaalisessa asemassa myös yksityistilaisuuksissa, kuten tuotelanseerauksissa, ja saat luotua esityksellesi halutun wow-efektin. Halutessasi voit myös ostaa screeniltä mainostilaa, jotta yrityksesi brändi näkyisi paraatipaikalla Esport Bristolin asiakkaille.

Ota yhteyttä niin suunnittelemme kanssasi, kuinka juuri sinun yrityksesi voisi ottaa jättiscreenimme haltuunsa.

Lisätietoja:

Jarna Kalpala
Yrityspalvelut
Mobile 044 770 3209
jarna.kalpala [ät] esport.fi